Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Ravensburger Paw Patrol - Valvontakeskukseen!
UUTUUS
toistaiseksi loppuunmyyty

Hinta
7,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A464670

EAN: 4005556226719

Ravensburger Paw Patrol - Valvontakeskukseen!
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 3 vuotta
  • Tässä Paw Patrolin värillisessä noppapelissä lapsia odottaa hauska ja jännittävä kisa Chasen, Marshallin, Everestin ja Skyn välillä.
  • Pelaajat auttavat koiranpentuja pääsemään ensin päämajaan, jotta Tassupartio voi jälleen kerran auttaa ihmisiä ja eläimiä seikkailulahdella ongelmiensa kanssa...
  • Kun noppien kanssa on hieman onnea, animaatiosarjan suosikkihahmot etenevät nopeasti ja heillä on näin ollen parhaat mahdollisuudet voittaa tämä kisa
  • Lasten pelin pienikokoinen muoto sopii erityisen hyvin mukaan matkalle tai matkoille, ja se saa hymyn huulille niin Paw Patrol -fanit, lapset kuin aikuisetkin.
Toimitukseen sisältyy:
  • Ravensburger 1 x Paw Patrol - Päämaja!

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme