pinkorblue Mystery Box 1. syntymäpäivä koko S
UUTUUS

pinkorblue Mystery Box 1. syntymäpäivä koko S


Vaihtoehdot:
  • pinkorblue Mystery Box 1. syntymäpäivä koko S
  • pinkorblue Mystery Box 1. syntymäpäivä Koko M
  • pinkorblue Mystery Box 1. syntymäpäivä Koko L

Hinta
45,24 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A466860

pinkorblue Mystery Box 1. syntymäpäivä koko S
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
pinkorblue Tutustu Mystery Boxien taianomaiseen maailmaan - täydellinen lahja tuleville vanhemmille tai yllätys omalle pikku ihmeellesi! Jokainen laatikko on rakkaudella koottu yllätyspaketti, joka sisältää erilaisia upeita tuotteita vauvoille ja pikkulapsille. Mukavista tekstiileistä ja käytännöllisistä hoitotuotteista söpöihin leluihin - jokainen laatikko on pieni seikkailu, joka odottaa löytämistä!

Mikä tekee Mystery Boxeistamme niin erityisiä?
  • Yllätyselementti: Anna valikoiman yllättää itsesi! Jokainen laatikko tarjoaa jännittävän sekoituksen hyödyllisiä ja söpöjä tuotteita, jotka tekevät elämästä vauvan tai taaperon kanssa entistäkin parempaa.
  • Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen: Olipa kyseessä sitten vauvakutsut, syntymäpäivä, joululahja tai yksinkertaisesti rakastava ele - Mystery Boxit ovat ihanteellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen ja tuovat iloa jokaiseen perheeseen.
  • Käytännöllinen ja harkittu: Jokainen laatikon sisältämä tuote on valittu huolellisesti vauvojen ja vanhempien tarpeisiin. Et siis saa vain kauniita asioita, vaan myös hyödyllisiä asioita!
Tuotetiedot:
  • Jännittävä valikoima erilaisia tuotteita 1. syntymäpäivää varten
  • Tuotteiden kokonaisarvo ylittää ostohinnan kussakin laatikossa.

Sisältyy toimitukseen:
  • 1x lelu (1. syntymäpäivä)
  • 1x ruokalappu
  • 1x tutti

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

pinkorblue Mystery Box 1. syntymäpäivä koko S
pinkorblue Mystery Box 1. syntymäpäivä koko S
45,24 €