kiipeilylelut - Jan chicken ladder slide
UUTUUS vastuullinen
Hinta
93,40 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A460389

EAN: 4751045870177

kiipeilylelut - Jan chicken ladder slide
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 10 kuukautta
  • Loistava lisä mihin tahansa kolmioihimme ja/tai kaariimme, jotta kiipeily olisi entistä hauskempaa ja monipuolisempaa.
  • Sopii erinomaisesti eri-ikäisille lapsille
  • Auttaa kehittämään lasten liikkumistaitoja, lihasvoimaa ja tasapainoa
  • Helppo koota
  • Lautaa voi käyttää liukulautana toiselta puolelta ja kanatikkaina toiselta puolelta
Dimensions & weight:
  • Paino: Mitat (pituus x leveys x korkeus): 100 x 45 x 6 cm.
  • Enimmäispainorajoitus: 50 kg
Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito:
  • Materiaali: 12 mm ja 18 mm FSC-sertifioitu Baltian koivuvaneri.
  • Hoito-ohjeet: Luonnonpuuta ei saa öljytä! Jos kiipeilytelineeseen tulee häiritseviä tahroja, ne voidaan helposti hioa pois mukana toimitetulla hiekkapaperilla. Voit tehdä tämän ajamalla hienorakeisella paperilla varovasti kyseisen alueen tai koko askelman yli. Äläkä huoli, kiipeilyhuvitusta riittää edelleen!
Sisältyy toimitukseen:
  • 1 x Jan kanan tikkaat liukumäki
Varoitus ja turvallisuusohjeet:
    Varoitus: Vanhempien on pidettävä lapsia silmällä tätä tuotetta käytettäessä. Älä jätä lapsia ilman valvontaa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

kiipeilylelut - Jan chicken ladder slide
kiipeilylelut - Jan chicken ladder slide
93,40 €