10% lastenhuoneen tuotteista 🛏️
10% lastenhuoneen tuotteista 🛏️
Kopioi etukoodi:
LAHU7096
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Kids Collective Vauvan patja 70x140 cm pestävällä päällisellä valkoinen ja lakanalla varustettuna.
-22%
toistaiseksi loppuunmyyty

Kids Collective Vauvan patja 70x140 cm pestävällä päällisellä valkoinen ja lakanalla varustettuna.


Kokotaulukko Pyydä kokoa

89,00 €
Hinta
69,81 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
19,19 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A428998

Kids Collective Vauvan patja 70x140 cm pestävällä päällisellä valkoinen ja lakanalla varustettuna.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Myytti siitä, että hyvien patjojen on oltava kalliita, on kumottu jo kauan sitten. Olemme kehittäneet erittäin hyvän lasten peruspatjan viidessä eri koossa, joka täyttää omat korkeat vaatimuksemme ja kestää jopa 60 kg:n painon. Se on hengittävä, mukautuu erittäin hyvin lapsen vartaloon pistejouston ansiosta ja on tietysti helppo puhdistaa, jos jokin menee pieleen - irrotettavan päällisen ja oikean kokoisen ilmaisen lakanan ansiosta. Patja sopii kylki-, vatsa- ja selkäunille, sillä on kosteutta säätelevä vaikutus, se johtaa lämpöä pois ja tarjoaa lapsillemme kaikin puolin levollisen unen. Yöt ovat rauhallisia ja he voivat aloittaa aamun täynnä energiaa.

  • LASTEN PATJA: Pistejoustava kylmävaahtomuovipatja, jossa on lapsellesi täydellinen kovuusaste. Patja mukautuu hyvin lapsen vartaloon kaikissa asennoissa.
  • ILMAISEKSI TARVITTAVALLA LAKANALLA: Olet tuplasti suojattu, jos jokin menee pieleen: 100 % puuvillainen lakana ja irrotettava patjasuojus, joka on valmistettu 100 % mikrokuidusta, nopea pesu jopa 60 °C:ssa ja kaikki kiiltää kuin uusi.
  • OPTIMAALINEN ILMANKIERTO: Hengittävä laatuvaahtomuovi ja laadukas päällinen takaavat hyvän ilmankierron ja parhaan unen lapsellesi. Kosteus imeytyy nopeasti, mikä tekee tästä patjasta antibakteerisen.
  • EUROOPPALAINEN LAATUTUOTE: Tuotamme Euroopan sydämessä 50 vuoden kokemuksella vauvojen ja lasten patjojen tuotannosta. Vanhempina tiedämme, että hyvät yöunet ovat kaikkein tärkeintä pienille lapsillemme.
  • PARAS UNI LAPSELLESI: Olemme testanneet sen. Erinomaisen lämmönsiirron, riittävän tuen ja korkean ilmanläpäisevyyden ansiosta tämä vauvapatja täyttää kaikki vauvan täydellisen unen vaatimukset.

Materiaalipitoisuus: 100 % polyuretaani

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Kids Collective Vauvan patja 70x140 cm pestävällä päällisellä valkoinen ja lakanalla varustettuna.
4.5
12 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 9
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme