10% lastenhuoneen tuotteista 🛏️
10% lastenhuoneen tuotteista 🛏️
Kopioi etukoodi:
LAHU7096
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Kids Collective Lasten patja 90x200 LATEX ROYAL aloe vera -suojuksella, 10 cm korkea valkoinen ja lakana, jossa on kiinnitetty lakana.
-27%
toistaiseksi loppuunmyyty

Kids Collective Lasten patja 90x200 LATEX ROYAL aloe vera -suojuksella, 10 cm korkea valkoinen ja lakana, jossa on kiinnitetty lakana.


Kokotaulukko Pyydä kokoa

229,00 €
Hinta
166,63 €
Ilmainen toimitus!*
säästä nyt
62,37 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A429057

Kids Collective Lasten patja 90x200 LATEX ROYAL aloe vera -suojuksella, 10 cm korkea valkoinen ja lakana, jossa on kiinnitetty lakana.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Vaativille vanhemmille suunnattu Royal-vauvapatja ja -lasten patja tarjoaa poikkeuksellisen mukavuuden lisäksi myös kestävyyttä - se kestää jopa 60 kg:n painon, joten se on ihanteellinen kasvaville lapsille. Olemme kehittäneet korkealaatuisia luonnonmateriaaleja käyttäen ylellisen patjan, jossa on tukeva lateksikerros ja aloe vera -päällinen. Se on hengittävä, mukautuu täydellisesti lapsesi kehoon ja sille on ominaista luonnonlateksin erinomainen joustavuus ja kestävyys. Myöskään hygieniaa ei ole laiminlyöty: irrotettava päällinen on helppo puhdistaa, jos jokin menee pieleen. Patja sopii yhtä hyvin kylki-, vatsa- ja selkäunille, sillä on kosteutta säätelevä vaikutus, se johtaa lämpöä pois ja lupaa kaikin puolin levollisen unen. Yöt ovat rauhallisia ja voit aloittaa aamun täynnä energiaa. Lisävarusteena on saatavana yhteensopiva 100 % puuvillasta valmistettu lakana.

Kids Collective . Kun lapset rakastavat nukkua.

Lupauksemme:
Tuotamme keskellä Eurooppaa ja suoritamme säännöllistä ja tiukkaa laadunvalvontaa. Olemme tunteneet yhteistyökumppanimme henkilökohtaisesti jo vuosien ajan. Otamme asiakaspalautteen sydämellemme ja kehitämme tuotteitamme jatkuvasti edelleen. Vanhemmilta vanhemmille. Haluamme, että lapsemme nukkuvat levolliset yöunet ja aloittavat jokaisen aamun maksimaalisella energialla. Sitä varten tämä patja on tehty.

  • LATEX ROYAL: Eco 5 -sertifioitu monikerrosrakenne, jossa on kerros luonnonlateksia ja tukeva kylmävaahto. Päätä, mikä kiinteystaso on lapsellesi paras tämän käännettävän patjan avulla.
  • ALOE VERA COVERA: Erityisen korkealaatuinen päällinen (200 g/m2) on läpiviritetty aloe veralla, joka tekee päällisestä mukavan, pehmeän, hengittävän ja erityisen ihoystävällisen. Irrotettava ja pestävä 60 asteessa vuotojen varalta.
  • OPTIMAALINEN ILMANKIERTO: Luonnonlateksin, laadukkaan vaahtomuovin ja laadukkaan aloe vera -päällisen yhdistelmä takaa optimaalisen ilmankierron ja siten levollisen unen lapsellesi. Kosteus imeytyy nopeasti.
  • EUROOPPALAINEN LAATUTUOTE: Tuotamme Euroopan sydämessä 50 vuoden kokemuksella vauvojen ja lasten patjojen tuotannosta. Vanhempina tiedämme, että hyvät yöunet ovat tärkeintä pienille lapsillemme.
  • PARAS UNI LAPSELLESI: Vaativien vanhempien testaama. Kahden eri kiinteystason, monikerrosrakenteen ja parhaiden luonnonmateriaalien ansiosta tämä patja täyttää kaikki lasten täydellisen unen vaatimukset.

Materiaalipitoisuus: 100 % polyuretaani

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Kids Collective Lasten patja 90x200 LATEX ROYAL aloe vera -suojuksella, 10 cm korkea valkoinen ja lakana, jossa on kiinnitetty lakana.
5
2 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 2
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme