10% lastenhuoneen tuotteista 🛏️
10% lastenhuoneen tuotteista 🛏️
Kopioi etukoodi:
LAHU7096
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Kids Collective Lasten patja 90x200 cm KOKOS, tikattu aloe vera-päällinen, 10 cm korkea valkoinen ja lakana, jossa on kiinnitetty lakana
-30%
toistaiseksi loppuunmyyty

Kids Collective Lasten patja 90x200 cm KOKOS, tikattu aloe vera-päällinen, 10 cm korkea valkoinen ja lakana, jossa on kiinnitetty lakana


Kokotaulukko Pyydä kokoa

199,00 €
Hinta
139,74 €
Ilmainen toimitus!*
säästä nyt
59,26 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A429067

Kids Collective Lasten patja 90x200 cm KOKOS, tikattu aloe vera-päällinen, 10 cm korkea valkoinen ja lakana, jossa on kiinnitetty lakana
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
KOKOS-vauvan- ja lastenpatjamme vaativille ja luontotietoisille vanhemmille. Olemme kehittäneet korkealaatuisen kookoskerroksen avulla lasten patjan, joka kestää jopa 60 kg. Se on hengittävä, mukautuu hyvin lapsen vartaloon korkean pistejoustonsa ansiosta ja on tietysti helppo puhdistaa, jos jokin menee pieleen - irrotettavan päällisen ansiosta. Se sopii kylki-, vatsa- ja selkäunille, sillä on kosteutta säätelevä vaikutus, se johtaa lämpöä pois ja tarjoaa lapsillemme kaikin puolin levollisen unen. Niin että yöt ovat rauhallisia ja aamut voidaan aloittaa täydellä energialla. Lisävarusteena 100 % puuvillasta valmistettu lakana.

  • COCONUT FOR CHILDREN: Eco 5 -sertifioitu rakenne, joka koostuu hieman kiinteämmästä kookoskerroksesta ja tukevasta kylmävaahdosta.
  • ALOE VERA COVERA: Laadukas tikattu päällinen (200 g/m2) on sekoitettu aloe veraa, joka tekee päällisestä kodikkaan, pehmeän, hengittävän ja erityisen ihoystävällisen. Irrotettava ja pestävä 60 asteessa vuotojen varalta.
  • OPTIMAALINEN ILMANKIERTO: Kookospähkinän, laadukkaan vaahtomuovin ja laadukkaan aloe vera -päällisen yhdistelmä takaa optimaalisen ilmankierron ja siten lapsesi levollisen unen. Kosteus imeytyy nopeasti.
  • EUROOPPALAINEN LAATUTUOTE: Tuotamme Euroopan sydämessä 50 vuoden kokemuksella vauvojen ja lasten patjojen tuotannosta. Vanhempina tiedämme, että hyvät yöunet ovat tärkeintä pienille lapsillemme.
  • PARAS UNI LAPSELLESI: Vaativien vanhempien testaama. Monikerroksisen rakenteensa ja parhaiden luonnonmateriaalien ansiosta tämä patja täyttää kaikki lasten täydellisen unen vaatimukset.

Materiaalipitoisuus: 100 % polyuretaani

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Kids Collective Lasten patja 90x200 cm KOKOS, tikattu aloe vera-päällinen, 10 cm korkea valkoinen ja lakana, jossa on kiinnitetty lakana
4.5
11 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 7
 
4 tähteä
| 3
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme