Träumeland Patja kehtoon Brise Light 45 x 90 cm
vastuullinen
Träumeland Patja kehtoon Brise Light 45 x 90 cm
ovh¹
47,90 €
Hinta
47,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A276899

EAN: 9120018358205

Träumeland Patja kehtoon Brise Light 45 x 90 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Träumeland Kaikki vauvojen ja lasten patjat valmistetaan huolella tehtaalla Itävallassa. Käytetään vain valikoituja materiaaleja, jotka tulevat lähes yksinomaan Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä.

Light safety Nelikulmainen kehtopatja Brise, jossa on 3D-ilmatyynyt ja jonka mitat ovat 45 x 90 cm, on varustettu ainutlaatuisella monitoimisuojalla sleep . Se koostuu 38 % TENCEL™:stä ja 62 % polyesteristä pinnalla ja 50 % puuvillasta ja 50 % polyesteristä selkäpuolella, ja integroidun kosteussuojatoiminnon lisäksi patjanpäällinen sisältää luonnonkuitua TENCEL™, joka estää hikoilua.

Product details:
  • Mitat: Leveys x pituus x korkeus 45 x 90 x 6 cm.
  • Patjan ydin: Korkealaatuinen kylmävaahtomuovi
  • Pystysuuntaisilla ilmakanavilla, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon
  • Monikäyttöinen Sleep Safety -suojus
  • Patjasuojan yläpuoli: 38 % TENCEL™ ja 62 % polyesteriä.
  • Patjanpäällisen selkäpuoli: 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteriä.
  • Testattu antimonin ja haitallisten aineiden osalta
  • Läpäisee ilmaa
  • Pesukelpoinen 60 °C:ssa
  • Soveltuu kuivausrumpuun
  • Päällinen vetoketjulla
  • Integroitu kosteussuoja
  • Sopii allergikoille

Materiaalin selitykset:

Kylmä vaahto
Pehmeään vaahtoon verrattuna kylmävaahdossa käytetään laadukkaampia raaka-aineita. Kylmävaahto käyttäytyy paremmin piste-elastisesti, on hengittävämpää ja sen käyttöikä on pidempi. Ilmakanavien ja muotoleikkausten ansiosta tärkeät tekijät, kuten ilmanvaihto ja elastisuus, paranevat merkittävästi.

3D-ilmatyynyn materiaali
Lukemattomien yksittäisten polyesterilankojen ansiosta 3D-ilmatyynytyynyt ovat verrattomasti ilmanläpäiseviä ja erittäin joustavia. Tämän ansiosta vauva hengittää vapaammin ja hikoilee vähemmän.

Puuvilla
Puuvilla on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä luonnonmateriaaleista. Puuvilla on hengittävää ja erittäin kestävää. Siksi se soveltuu erityisen hyvin patjanpäällyskankaaksi.

Polyesteri
Polyesteri on erityisen kestävä ja joustava kuitu, minkä vuoksi se soveltuu erityisen hyvin patjasuojiin ja parantaa niitä.

TENCEL™
Uusi aikakausi kuituteknologiassa on alkanut TENCEL™:n myötä. TENCEL™ on selluloosakuitu ja sitä saadaan puusta ympäristöystävällisessä prosessissa. Siinä yhdistyvät monien kuitujen edut: Hieno kuin silkki, vahva kuin polyesteri, helppohoitoinen kuin akryyli, viileä ja mukava kuin pellava, lämmin kuin villa ja imee huomattavasti enemmän vesihöyryä kuin puuvilla.

Vastuullisuus

Ympäristöystävällinen tuotanto

Ympäristöystävällisesti tuottaviin yrityksiin kuuluvat valmistajat, jotka ovat tietoisia ekologisesta vastuustaan ja toimivat sen mukaisesti. Nämä yritykset keskittyvät korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden tuotantoon. Tähän kuuluu paitsi kestävien raaka-aineiden hankinta myös tuotantoprosessien seuranta ja optimointi. Tavoitteena on käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti ja välttää kielteisiä ympäristövaikutuksia. On myös olemassa useita sinettejä, joilla erottaa kestävän tuotannon tuotteet toisistaan. Tällaisia ovat esimerkiksi Joutsenmerkki, Grüner Knopf tai bluesign.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Träumeland Patja kehtoon Brise Light 45 x 90 cm
5
160 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 132
 
4 tähteä
| 21
 
3 tähteä
| 5
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland Patja kehtoon Brise Light 45 x 90 cm
Träumeland Patja kehtoon Brise Light 45 x 90 cm
ovh¹ 47,90 €
47,49 €