Tiny Love Meadow 5-in-1 Days Here I Grow™ -toimintakeskus
UUTUUS

Tiny Love Meadow 5-in-1 Days Here I Grow™ -toimintakeskus


Hinta
247,98 €
Ilmainen toimitus!*
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A466124

EAN: 7290108863062

Tiny Love Meadow 5-in-1 Days Here I Grow™ -toimintakeskus
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 0 kuukautta
  • Here I Grow fixed 5-in-1 -toimintakeskus on kaiken kattava vastaus vauvasi leikkitarpeisiin, sillä sen ainutlaatuinen valikoima leluja on suunniteltu edistämään kasvua ja vahvistamaan tärkeitä taitoja.
  • Kannusta vauvaa pysymään vatsa-asennossa pidempään erillisellä elektronisella soittopianolla, jossa on valo ja ääni, jotta hän voi nauttia erityyppisestä musiikista.
  • Anna lapsesi leikkiä pomppivalla helmirummulla hauskan ääni- ja visuaalisen simulaation ja muiden lelujen kanssa, jotka tarjoavat korvaamatonta aistiärsykettä ja auttavat vahvistamaan yksittäisiä taitoja.
  • Tämä keskus, jossa on 5 käyttötilaa, kasvaa vauvasi mukana ja muuttuu inspiroivasta toimintakeskuksesta, jossa on kääntyvä istuin ja vaihdettavia leluja, hauskaksi leikkipöydäksi ja jakkaraksi pikkulapsille.
  • Pikkulapset voivat tutustua jännittäviin toimintoihin, jotka stimuloivat heidän aistejaan, kognitiivista ja emotionaalista kehitystään, motorisia taitojaan, luovuuttaan ja kommunikaatiokykyään, jotta he voivat kasvaa ja kehittyä leikin avulla.
  • Soittopianossa on on/off-painike, ja se vaatii 2 x AA-paristoa (ei sisälly).
Mitat ja paino:
  • Mitat koottuna (pituus x leveys x korkeus): 67 x 69 x 71 cm.
Materiaali ja paino:
  • Materiaali: muovi, johto, rypytys, polyesteri, elektroniikka, metalli.
  • Hoito-ohjeet: Pyyhi kostealla liinalla. Istuimen päällinen on konepestävä.
Toimituksen mukana:
  • Tiny Love Meadow 1 x 5-in-1 Days Here I Grow™ -toimintakeskus.
  • Huomio: Tarvittavat paristot eivät sisälly toimitukseen!

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

Tiny Love Meadow 5-in-1 Days Here I Grow™ -toimintakeskus
Tiny Love Meadow 5-in-1 Days Here I Grow™ -toimintakeskus
247,98 €