small foot® Seikkailu" kiipeilykupoli
UUTUUS
Hinta
279,99 €
Ilmainen toimitus!*
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A466521

EAN: 4020972124876

small foot® Seikkailu" kiipeilykupoli
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 3 vuotta
  • Valloita leikkisästi uusia korkeuksia! Monipuolisena kiipeilytelineenä tämä monikulmainen kiipeilykupoli on täydellinen kumppani seikkailunhaluisille lapsille
  • Olipa kyseessä kiipeilyteline, salainen piilopaikka tai paikka mielikuvituksellisille roolileikeille - geometrinen kiipeilykupoli tarjoaa loputtomasti leikkimismahdollisuuksia ja monia mahdollisuuksia motoristen taitojen harjoitteluun
  • Yksinkertainen kokoonpano mahdollistaa kiipeilyseikkailun nopean aloittamisen, ja vakaat liitokset takaavat pienten kiipeilijöiden turvallisuuden.
  • Tukevasta massiivipuusta valmistettu kupoli sopii harmonisesti mihin tahansa lastenhuoneeseen runsaan luonnonpuun ja Adventure-tyylisen värin yhdistelmän ansiosta ja tekee vaikutuksen kestävyydellään ja houkuttelevalla ulkonäöllään.
  • Innovatiivinen aktiviteettilelu loputtomiin leikkitunteihin.
  • Helppo koota valmiiksi koottujen osien ansiosta.
  • Kiipeilykupoli - joka tunnetaan myös nimellä kiipeilykupoli tai geokupoli - ei ole vain loistava puulelu, vaan myös investointi terveeseen ja aktiiviseen lapsuuteen, sillä se tarjoaa täydellisen yhdistelmän liikuntaa, hauskanpitoa ja turvallisuutta.
  • Kun lapset kiipeilevät tukevia puutolppia pitkin, he harjoittelevat tasapainoa, voimaa, koordinaatiota ja motorisia taitojaan.
Mitat ja materiaali:
  • Mitat koottuna (pituus x leveys x korkeus): 150 x 150 x 64 cm.
  • Materiaali: Puu
Toimitukseen sisältyy:
  • small foot® 1 x "Adventure" kiipeilykupoli
Varoitus ja turvallisuusohjeet: Varoitus ja turvallisuusohjeet: Varoitus ja turvallisuusohjeet: Varoitus ja turvallisuusohjeet:
    Varoitus: Käytä aikuisen välittömässä valvonnassa!

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

small foot® Seikkailu" kiipeilykupoli
small foot® Seikkailu" kiipeilykupoli
279,99 €