SCHILDKRÖT® Crossboccia® perhepaketti Kilpanuolet
-30%
69,99 €
Hinta
48,92 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
21,07 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A333461

EAN: 4250807900515

SCHILDKRÖT® Crossboccia® perhepaketti Kilpanuolet
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Schildkröt Crossboccia® Family Pack Race Arrow perustuu boccia- ja petanque-lajin perusideaan, joka on yksi maailman vanhimmista urheilulajeista ja joka tunnettiin jo noin 500 eaa.

Tämä laji on siitä lähtien nauttinut suurta suosiota maailmanlaajuisesti. Olipa kyse sitten viidennestä kerroksesta takapihalle tai seinän yli portaisiin - Crossboccia®:n luovuudelle ei ole rajoja. Jyrkänteet, ikkunalaudat, suihkulähteet tai puistonpenkit ovat nyt liittolaisiasi taistelussa voitosta. Rakeilla täytetyt Crossboccia®-pallot on suunniteltu tämän ulkona pelattavan trendilajin korkeisiin vaatimuksiin. Mutaisen session jälkeen pallot voidaan helposti puhdistaa käsin, jolloin värikkäät kuviot tulevat jälleen esiin. Iällä ja kuntotasolla ei ole merkitystä tässä hauskassa lajissa, sillä motto on selvästi "Helppo oppia, vaikea hallita." Värikäs Crossboccia PRO -sarja tekee vaikutuksen röyhkeillä kuvioillaan ja korkealla laadullaan. Kestävät pallot sopivat erinomaisesti kaikille jalkakäytäville, kelluvat vedessä ja pomppivat jopa vesipinnoilta. Crossboccia®-pallot voidaan pestä helposti käsin. Puhdista vain pienellä saippualla, huuhtele, kuivaa ja pallosi ovat valmiina seuraavaa käyttöä varten. Pallojen pehmeä materiaali minimoi loukkaantumisriskin pelatessa ja sopii myös pienille lapsille. Olipa kyse sitten portaissa, seinän yli kaiteena tai 10. kerroksesta takapihalle, PRO-sarja on optimaalinen peli freestyle-versiosta ja se on hyväksytty myös virallisiin turnauksiin. Ole ammattilainen Crossboccia® PRO:n kanssa.

Schildkröt Yli 100 vuotta vanhaa saksalaista tuotemerkkiä pidetään pöytätennispallon keksijänä. Schildkröt Nykyään se tarjoaa pöytätenniksen lisäksi myös erittäin laajan hupi-urheilumalliston, ja sitä pidetään markkinajohtajana tällä alalla.

Tuotetiedot: Pallo, joka on varustettu pallopallolla ja joka on varustettu pallopallolla:
  • Mitat (halkaisija): 8 cm
  • Paino: 115 g
  • Materiaali: Polyesteri, muovirakeet
  • Sisältyy sarjaan: 4 x 3 pelipalloa ja 1 maalipallo.
  • Setti toimitetaan verkkokantokassi pakattuna
  • Ikä: 3-vuotiaista alkaen

  • Sponsoroitu

    product_detail_ad

    Toimitustiedot

    Toimitus:

    Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

    Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

    Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

    Arvostelut

    Asiakkaidemme tuotearvostelut: SCHILDKRÖT® Crossboccia® perhepaketti Kilpanuolet
    5
    10 asiakasarvostelua
     
    5 tähteä
    | 8
     
    4 tähteä
    | 2
     
    3 tähteä
    | 0
     
    2 tähteä
    | 0
     
    1 tähti
    | 0
    Mikä on eKomi?

    100% aito asiakaspalaute

    Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

    Suosituimmat tuotteemme

    SCHILDKRÖT® Crossboccia® perhepaketti Kilpanuolet
    SCHILDKRÖT® Crossboccia® perhepaketti Kilpanuolet
    69,99 €
    48,92 €