Ravensburger GraviTrax-laajennussovitinsarja
UUTUUS -11%
ovh¹
13,99 €
Hinta
12,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
1,50 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A464689

EAN: 4005556275328

Ravensburger GraviTrax-laajennussovitinsarja
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 8 vuotta
  • GraviTrax Element -sovitinsarjan avulla 8-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat yhdistää GraviTrax-radat GraviTrax Junior -maailmoihin.
  • Hauskaa pienille ja isoille - GraviTrax Element Adapter Setin avulla GraviTrax-universumi voidaan yhdistää GraviTrax Junior -maailmaan.
  • Muutaman sovittimen avulla pallo rullaa GraviTrax-maailmasta GraviTrax Junior -maailmaan ja päinvastoin - entistä jännittävämpiä reittejä varten
  • GraviTrax on interaktiivinen marmoriratajärjestelmä 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille pojille ja tytöille: GraviTraxin avulla lapset voivat paitsi rakentaa yksinkertaisia marmoriratoja, myös luoda kokonaisia marmoriratamaailmoja.
  • Aloitussarjaan sisältyvien rakennussuunnitelmien avulla on helppo aloittaa, minkä jälkeen luovuudelle ei ole rajoja.
  • Murmeliratojen vapaa suunnittelu ja marmorien vierintäkäyttäytymisen tutkiminen terävöittää lasten ymmärrystä luonnontieteistä ja antaa heille mahdollisuuden kokea painovoima omakohtaisesti.
  • Ravensburger Tuotteissa oleva STEM-symboli osoittaa pelikategorian, jonka avulla tiede voidaan kokea leikin kautta.
  • STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) vastaa saksalaista MINT (Mathematik, Informatik, Naturwissenschaft, Technik) - Erilaisten laajennusten avulla lapset voivat laajentaa ja suunnitella kuularatojaan uudelleen ja uudelleen - pitkäaikainen leikkihupi taattu
Toimitukseen sisältyy:
  • Ravensburger 1 x GraviTrax jatkosovitinsarja

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

Ravensburger GraviTrax-laajennussovitinsarja
Ravensburger GraviTrax-laajennussovitinsarja
ovh¹ 13,99 €
12,49 €