momcozy Suolaliuosta sisältävät pyyhkeet nenälle, 360 pyyhettä (12 x 30 kpl).
UUTUUS

momcozy Suolaliuosta sisältävät pyyhkeet nenälle, 360 pyyhettä (12 x 30 kpl).


Hinta
29,99 €
(0,08 € / kappale)
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A454604

EAN: 0799787260805

momcozy Suolaliuosta sisältävät pyyhkeet nenälle, 360 pyyhettä (12 x 30 kpl).
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Suolaliuos: "Puhdas" suolaliuoksen kaava: Momcozy Suolaliuospyyhkeet sisältävät vain 0,9 % suolaliuosta eikä mitään ainesosia, kuten hajusteita, alkoholia, pinta-aktiivisia aineita tai kemiallisia lisäaineita.
  • Ainesosat ovat yksinkertaisia ja turvallisia, mikä vähentää tehokkaasti pyyhkeiden aiheuttaman ärsytyksen mahdollisuutta.
  • Momcozy suolaliuospyyhkeet ovat hellävaraisia eivätkä ärsytä ihoa.
  • Ne auttavat puhdistamaan ja liuottamaan limaa ja nenän kuorta, poistavat lian ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa.
  • Niitä voidaan käyttää nenässä, silmien ympärillä ja kasvoilla silloin, kun tarvitaan puhdistusta.
  • Ne soveltuvat päivittäiseen käyttöön, erityisesti allergioiden, flunssan ja flunssan aiheuttaman nenän tukkoisuuden lievittämiseen.
  • 100-prosenttisesti biologisesti hajoavat: Momcozy suolaliuokselliset nenänenäpyyhkeet on valmistettu huolellisesti valituista, puhtaista neitseellisistä kuiduista.
  • Momcozy vauvan nenänenäpyyhkeet on varustettu turvallisella ja vuotamattomalla sulkutarraimella, joka takaa, että jokainen pyyhe pysyy kosteana ensimmäisestä viimeiseen pyyhkeeseen asti
  • Kannettavassa 30 pyyhkeen pakkauksessa niitä on helppo ottaa mukaan ja käyttää matkoilla, Outdoor aktiviteettien aikana tai arjessa.
  • Yksi pyyhe kerrallaan: Momcozy vauvan nenäpyyhkeet on suunniteltu erityisellä lukittuvalla kuviolla, joka mahdollistaa yhden pyyhkeen helpon poistamisen kerrallaan, mikä auttaa vähentämään kulutusta.

Ainesosat:
  • Ainesosat: Ainesosat: Ainesosat: Ainesosat: Ainesosat: Ainesosat: Vesi, natriumkloridi, propyleeniglykoli, fenoksietanoli, glyseriini, bentsalkoniumkloridi, polysorbaatti 20, Aloe Barb aden sis lehtiuute, ktriinihappo, Chamomilla Recutita Flower uute.
Toimituksen laajuus:
  • 360 pyyhettä (12 x 30 kpl).

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

momcozy Suolaliuosta sisältävät pyyhkeet nenälle, 360 pyyhettä (12 x 30 kpl).
momcozy Suolaliuosta sisältävät pyyhkeet nenälle, 360 pyyhettä (12 x 30 kpl).
29,99 €
(0,08 € / kappale)