LIINI® Imuyksikkö rintapumppua varten
UUTUUS
ovh¹
14,99 €
Hinta
13,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A465287

EAN: 0616663436041

LIINI® Imuyksikkö rintapumppua varten
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • LIINI® Rintapumpun tyhjiöyksikön tehtävänä on luoda tarvittava tyhjiö maidon imemiseksi ulos rinnasta.
  • Se toimii yhdessä pallean kanssa imitoidakseen imemisprosessia, joka on mallinnettu vauvan luonnollisen imutoiminnan mukaan.
  • Alipaineyksikkö säätelee alipaineen voimakkuutta ja rytmiä, jotta pumppausprosessi olisi mahdollisimman tehokas ja mukava.
  • Imuyksikkö auttaa myös säätämään imupaineen eri tasoille, jotta käyttäjä voi valita itselleen mukavimman ja tehokkaimman paineen.
  • Imuyksikkö on valmistettu muovista, ja se voidaan helposti steriloida tai keittää muiden vauvanhoitovälineiden kanssa.

Toimituksen laajuus:
  • 1x tyhjiöyksikkö

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

LIINI® Imuyksikkö rintapumppua varten
LIINI® Imuyksikkö rintapumppua varten
ovh¹ 14,99 €
13,99 €