Bright Starts Hungry Monkey™ Tummy Time vesimatto
UUTUUS

Bright Starts Hungry Monkey™ Tummy Time vesimatto


Hinta
9,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A464007

EAN: 0074451167551

Bright Starts Hungry Monkey™ Tummy Time vesimatto
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 0 kuukautta
  • Monkey Bright Rohkaise aistien kehitystä makuuasennossa ja varhaisen istumisleikin aikana helppohoitoisella Hungry-vesimatolla Startsilta.
  • Vauva voi painaa ja liikuttaa kolmea kelluvaa hedelmäpalaa (banaani, ananas ja mansikka) "ruokkia" apinaa ja oppia syy-seuraus-suhteita.
  • Design Pienikokoinen sopii syöttötuolin tarjottimelle ja sopii myös syöttötuolileluksi istumaleikkiin, se on kannettava ja helppo ottaa mukaan matkallekin.
  • Kannustaa vatsa-aikaan aistileikillä, jotka viihdyttävät vauvaa ja kehittävät motorisia taitoja vastasyntyneestä lähtien.
  • Vesitulpan ansiosta matto on nopea ja helppo täyttää ja tyhjentää. Täytä se vain vedellä ja puhalla ulkoreuna täyteen, niin voit aloittaa leikin.
Mitat ja paino:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 3,81 x 34,57 x 40,97 cm.
  • Paino: 0,2 kg
Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito:
  • Materiaali: PVC
Toimitukseen sisältyy:
  • Bright Starts 1 x Hungry Monkey™ Tummy Time -vesimatto (Hungry Monkey™ Tummy Time)

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

Bright Starts Hungry Monkey™ Tummy Time vesimatto
Bright Starts Hungry Monkey™ Tummy Time vesimatto
9,99 €