Baby Einstein Discovery Garden™ leikkimatto peilillä
UUTUUS

Baby Einstein Discovery Garden™ leikkimatto peilillä


Hinta
25,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A464003

EAN: 0074451167889

Baby Einstein Discovery Garden™ leikkimatto peilillä
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 0 kuukautta
  • Baby Einstein Discovery Peilillä varustettu Garden-leikkimatto on kokoontaitettava, moniaistinen leikkimatto, joka tarjoaa vauvoille 3 tapaa leikkiä vatsallaan maatessaan, istuessaan tai liikkeellä ollessaan.
  • Kirkkaat värit ja moniaistiset yksityiskohdat edistävät vauvan kognitiivista ja visuaalista kehitystä ja kannustavat pidempään leikkimiseen, mikä parantaa vauvan karkeamotorisia taitoja ja niskan stabiliteettia.
  • Itsensä löytävässä peilissä on 3 moniaistista elementtiä, jotka kannustavat vauvaa koskettamaan ja tutkimaan: Dean-koira vinkuu, kuvioitu rypytyslehti ja 4 silmukkaa lelujen kiinnittämistä varten.
  • Viisi linkitettävää oppimiskorttia kannustavat oppimiseen ja tekemiseen leikin aikana istuessa tai liikkeellä ollessa. Kortit sisältävät eläimiä, värejä ja numeroita, jotka auttavat vanhempia sitouttamaan ja stimuloimaan vauvaa.
  • Taittuu kokonaan kokoon helppoa säilytystä varten.
Mitat ja paino:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 83,82 x 55,88 x 15,24 cm.
  • Paino: 0,64 kg
Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito:
  • Hoito: Matto, muistilaput ja peili voidaan pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

Baby Einstein Discovery Garden™ leikkimatto peilillä
Baby Einstein Discovery Garden™ leikkimatto peilillä
25,99 €