Baby Einstein Chase & Tap Earl™ ryömimis- ja aktiviteettilelu
UUTUUS

Baby Einstein Chase & Tap Earl™ ryömimis- ja aktiviteettilelu


Hinta
29,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A464247

EAN: 0074451169234

Baby Einstein Chase & Tap Earl™ ryömimis- ja aktiviteettilelu
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Baby Einstein Interactive Chase & Tap Earl Crawling Toy on rullaava lelu, joka opettaa vauvalle numeroita, värejä ja muotoja sekä kehittää vauvan hieno- ja karkeamotoriikkaa.
  • Paina Baby Einstein -painiketta aktivoidaksesi jalustan, jotta voit leikkiä lattialla paikallaan, tai nosta jalustaa, jotta vauva voi ryömiä ja rullata Earl-norsua.
  • Napauta painiketta musiikkitilassa kuunnellaksesi klassisia melodioita tai käytä löytötilaa oppiaksesi numeroita, värejä ja muotoja neljällä kielellä; yli 50 lausetta, ääntä ja melodiaa.
  • Itsensä löytävät peilit ja kontrastikkaat kuviot edistävät visuaalista kehitystä ja sitoutumista; muihin moniaistisiin elementteihin kuuluvat helistimet Earlin pyörissä.
  • Oppimissisältö englanniksi, espanjaksi, ranskaksi ja saksaksiKoko: 27,94 cm (korkeus) x 16,51 cm (leveys) x 24,13 cm (pituus); 3 AAA-paristoa mukana; Pyyhi puhtaaksi.
Mitat ja paino:
  • Mitat koottuna (pituus x leveys x korkeus): 14,94 x 23,73 x 24,1 cm.
  • Paino: 1,36 kg
Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito:
  • Materiaali: Hoito: Pyyhittävä
Toimitukseen sisältyy:
  • 3 AAA-paristoa mukana

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

Baby Einstein Chase & Tap Earl™ ryömimis- ja aktiviteettilelu
Baby Einstein Chase & Tap Earl™ ryömimis- ja aktiviteettilelu
29,99 €